
Sidebar
جستجو در بلاگ
دسته بندی ها
پر بازدید ترین ها

docker برای php قسمت دوم
25 اردیبهشت، 1400

راهنمای سریع لینوکس برای مبتدی دستورات bash
04 خرداد، 1400
چگونه برنامه نویس فریلنسر شویم؟ قسمت دوم
مواردی که باید در صفحه نمونه کار شما قرار بگیرد
شما میتوانید در قسمتی که مربوط به شما است؛ عکس خود، توصیف تجارب، مهارت ها و تجربیات خود را آن جا بنویسید تا در معرض دید مشتریان شما باشد.
قسمت "درباره پروژه های شما" که میتوان با قرار دادن لینک پروژه های شما در یک اپلیکیشن و یا پخش زنده، آنها را به عموم نشان داد تا بتوانند تصمیم گیری کنند.
قسمتی برای ارجاع دادن(در صورت داشتن)
قسمتی برای تعبیه کردن لینک های فضای مجازی برای انتقال داده ها(برنامه) و همچنین به اشتراک گذاشتن آنها بین مخاطبینی که از طریق قرار دادن آدرس ایمیل و شماره تماس خود(در سایت خود)میتوانند با شما در ارتباط باشند.
گام چهارم: لوگوی(مارک یا برند) شخصی خود را بسازید.
وقتی در جامعه برنامه نویسان فعالیت کنید، بسیار مورد اعتماد تر خواهید بود. ساده ترین کاری که برای برند سازی شخصی خود نیاز دارید(در کنار مراحلی که در بالا به آنها اشاره شد)؛ نوشتن وبلاگ است. خبر خوب این است که برای نوشتن وبلاگ خود نیاز به سایت وبلاگ نویسی شخصی نیست و شما میتوانید در بستر های مختلف با تولید یک محتوای خوب و با کیفیت میتوانید متن خود را در معرض دید عموم قرار دهید تا متن شما بازخورد بالایی پیدا کند. همچنین می توان وبلاگ خود را در سایر سایت های وبلاگ برنامه نویسی و یا مجلات دیجیتال منتشر کنید تا بیش از پیش مورد رصد دیگران قرار بگیرد و معروف تر بشوید. کمک به دیگران در این زمینه و همچنینی فعال بودن در پاسخ دهی به سوالات آنها می تواند در رشد برند شخصی به عنوان یک متخصص برنامه نویسی بسیار سودمند باشد. ایجاد یک پروفایل در فضای مجازی را فراموش نکنید؛ چرا که میتوانید محتوا خود را به اشتراک بگذارید و همچنین با افراد دیگر به بحث و گفت و گو بپردازید.
گام پنجم: نحوه کار کردن خود را سازماندهی کنید(منظم کار کنید)
چهار گام بالا را بررسی کردیم. اما یک کلید مهم در رسیدن به موفقیت یک فریلنسر وجود دارد که آن کلید، سازماندهی کار خود است زیرا به عنوان یک فریلنسر باید توانایی مدیریت کار های خود را داشته باشید(خودتان، مدیر برنامه خودتان باشید). همچنین باید راه ارتباطی خوبی با مشتری بوجود بیاورید تا او بتواند در جریان پیشرفت پروژه باشد. علاوه بر این، به توافقنامه و عقد یک قرارداد بین خود و او نیازمند هستید. خوشبختانه شما میتوانید از امکانات زیادی برای پیشرفت در این حرفه بهره مند شوید؛ گاها رایگان و گاهی هم هزینه بر هستند. اما من آموخته ام که همواره راه های جایگزینی نیز وجود دارد که هزینه ای احتیاج نداشته باشند.
برای سازماندهی برنامه ها و همچنین کار های خود میتوان به " ASANA " یا " TRELLO" یا حتی از یک تقویم ساده گوگل بهره ببرید. برقراری ارتباط بین شما و مشتریان نیز میتواند در برنامه ای مانند" SLACK " صورت بگیرد. همچنین برای تهیه پروپوزال میتوانید از امکاناتی همچون "PROSPERO "، "DRAFTSEND "یا" PROPOSIFY " استفاده کنید. برای قرار داد و یا توافقنامه میتوان از ابزاری مانند " TERMSFEED" یا "HELLOSIGN " استفاده کنید. برای امور مالی نیز میتوان از" PAYPAL "و برای پرداخت از "QUICKBOOKS " و برای صورتحساب و حسابداری از" FRESHBOOKS "استفاده کرد. شما میتوان با جستجو در گوگل ابزار های بیشماری در این زمینه به دست بیاورید که ما در این جا چند نمونه از آنها را بررسی کردیم.
گام ششم: یک حساب کاربری برای خود در سایت های مرجع فریلنسری ایجاد کنید
وقتی تمام مهارت ها را در زمینه نمونه کار، ساخت سایت شخصی خود، نحوه سازماندهی کار هایی که روی آنها تمرکز کرده اید؛ دارید پس زمان آن رسیده است که شروع به جذب مشتری واقعی کنید. برای شروع باید در سایت های فریلنسرینگ حساب کاربری ایجاد کنید که از این طریق راه ارتباطی بین مشتریانی که دنبال متخصصانی همچون شما هستند، ایجاد میشود. سایت های زیادی وجود دارد که شما بتوانید در آنها کار پیدا کنید اما تعدادی از آنها به دلیل محبوبیت و کارآمدی بالایی که نسبت به دیگر سایت ها دارند؛ باید در درجه های بالاتری قرار بگیرند که در پایین به معرفی تعدادی از سایت های معروف میپردازیم.
- FREELANCER.COM: معروفترین سایت در حوزه فریلنسرینگ هست. از ویژگی این سایت میتوان به پرداخت مطمئن و از طرفی ایجاد زمینه های شغلی فراوانی اشاره کرد که هر روز پیشنهاد های به روز رسانی شده ای در آن قرار میگیرد.
- FIVERR.COM: اگر در ابتدای کار فریلنسر هستید؛ این سایت مناسب ترین روش است که میتوان از آن بهره ببرید چرا که در زمینه شغل های کوچک (ساده) برنامه نویسی فعالیت دارد. این می تواند یک نقطه شروع مناسب برای توسعه دادن نمونه کار های شما باشد.
- UPWORK.COM: این پورتال علاوه بر مشتریان خصوصی، به شما دسترسی پذیرش کار از سوی شرکت های مختلف را هم میدهد و یا اگر به دنبال فردی هستید که بتوان برای مدتی کوتاه با آن تعدادی کار انجام دهید، این سایت مناسب است.
- GURU.COM : این سایت یکی از بزرگترین پرتال در زمینه فریلنسرینگ است. جایی که شما میتوانید کار های مدنظر خود را بر اساس علایق خود طبقه بندی کنید.
- PEOPLEPERHOUR.COM : از دیگر پرتال های فریلنسرینگ است که شما در بدو ورود خود باید حساب خود را تنظیم کنید تا به مشتریان زیادی دسترسی پیدا کنید.
در ثبت اطلاعات خود در این سایت ها بسیار دقیق عمل کنید(اطلاعات اشتباه وارد نکنید). پروژه ها و مهارت های را به بهترین شکل نشان دهید تا مشتریان جذب پروفایل برجسته شما بشوند و شما را به عنوان یک متخصص برای انجام کارشان برگزینند.
گام هفتم: به دنبال جذب مشتری و یافتن کار باشید
گوگل ادوردز مکانی برای تبلیغ در گوگل
همه چیز برای دریافت مشتری مهیا است. ساده ترین راه برای جذب مشتری، انجام درست کارها برای حساب کاربری فریلنسرینگ شما است. شما میتوانید کارهایی را که مورد توجه شما قرار می گیرد را طبقه بندی کنید. اولین روزی که شروع به کار میکند اگر متوجه این موضوع شده اید که حساب کاربری شما هیچ بازدیدی نخورده است باید خوشحال باشید، چرا که بازدید کمتر به منزله کم بودن افراد حاضر برای ثبت نام است و از این رو شما شانس زیادتری برای انتخاب شدن از سوی کارفرما دارید و دارای بیشترین شانس دریافت اولین پروژه هستید. از راه دیگری نیز میتوانید در ابتدا شغل پیدا کنید و آن هم فعالیت در رسانه های دسته جمعه(فضای مجازی) مانند LINKEDIN” “ است. همچنین میتوان به ارسال آگهی در مورد آنچه انجام میدهید به “GOOGLE ADWORDS” هم فکر کنید.
اشتراک گذاری نمونه کارها از طریق رسانه های دسته جمعی
گام هشتم: لیستی از مشتریان خود تهیه کنید و اطلاعات او را یادداشت کنید
بعد از اینکه در جذب اولین مشتری موفق شده اید و مشغول اولین پروژه خود هستید باید از مشتری خود درباره اطلاعات او سوال بپرسید. علاوه بر این سعی کنید تا لیستی از مشتریانی که مایلید همچنان با آنها در پروژه های دیگر کار کنید؛ تهیه کنید تا بتوانید رابطه طولانی مدتی با آنها برقرار کنید. اگر از طرف مشتریان خود ارجاع شده اید این موضوع می تواند در گسترش تعداد مشتریان و به تبع آن بلندتر شدن لیست مشتریان شما شود. این را هم در نظر بگیرید که یک مشتری بد خلق میتواند به شما صدماتی نیز وارد کند. بنابراین سعی کنید که به موقع و سر وقت حاضر شوید در غیر اینصورت شما متحمل پرداخت خسارت و از دست دادن پول خود خواهید شد.
نتیجه گیری
شغل فریلنسر برنامه نویسی بسیار فراگیر و معروف است و تعداد زیادی از مردم مشتاق به کار در این حوزه هستند. این استقبالی که از سوی مردم انجام پذیرفته است به دلیل آزادی در انتخاب مکان مورد نظر پروژه و مدیریت کار خودمان نیز به عهده خودمان است. این روشی است که مورد نظر خیلی از افراد است.کار بر روی پروژه ای که خودمان دوست داریم و با افرادی که خود در انتخاب یا عدم انتخاب آنها نقش داریم(نه فرد دیگری). با وجود پورتال هایی که بدون دریافت هزینه ای پروفایل شما را در اختیار مردم قرار میدهند تا به عنوان تبلیغات برای شما بازاریابی کنند؛ زمینه را برای شغل فریلنسر بسیار هموار کرده است. بعد از اینکه مشخصات خود را در این سایت ها ثبت کردید؛ حال نوبت آن است تا نمونه کار های خود را در معرض دید عموم قرار دهید. همچنین میتوانید با قرار دادن مطالب علمی در وبلاگ خود(یا رسانه های دسته جمعی) اعتماد بیشتری جذب کنید. ایجاد لیست مشتریان خود بسیار ساده است و شما فقط با افرادی که مایل هستید، میتوانید کار کنید.
نبود محدودیت زمان و مکان
امیدوارم این مقاله برای کسانی که میخواهند کار فریلنسرینگ برنامه نویسی را پی بگیرند، مفید واقع شده باشد.
0 نظر
پاسخ به نظرات
پس خود را بنویسید بعد از تایید مدیر نمایش داده خواهد شد
توجه: برای اراسل نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید